Kan man se någon liknelse mellan resterna på tallriken och årets sista dag? Tja, uppätet, slut, bara den goda smaken kvar. Det här var dock inte det sista av grisen Tian, det ligger några bitar kvar i frysen, men deras dagar är räknade.

2015 blev ett år av mycket arbete och många upplevelser. Ni som har följt bloggen har fått del av detta men ibland tycker jag att bilderna inte riktigt har gjorts rättvisa. De är små och går inte att förstora. Av det skälet och för att få en överblick av hela året har vi satt ihop bilderna från bloggen plus några andra till ett bildgalleri som blir som en årskrönika.

Den är kanske mest gjord för oss själva. När åren rullar undan så blir det allt svårare att hålla ordning på när man gjorde vad och tvärtom. Så det är inte så dumt att sortera bilderna medan man kommer ihåg.

Det för oss osökt in på det kommande året. Det är trots allt en hel del arbeten kvar att göra på huset som kommer att visas på huswebben. Men jag vill också ägna mig åt uppdateringar av familjewebben (thastrom.net). Den har med tiden blivit ganska så rörig. Det är inget nyårslöfte, sådana är bäst att akta sig för!

Och vi inbjuder er att besöka oss IRL om ni har tid eller råkar ha vägarna förbi.