Tänkte att det är bäst att hinna med att göra det här inlägget nu i kväll för i morgon har ju världen gått under och då fungerar väl inte Internet heller. I bästa fall har vi en frist till Julafton om man ska tro vissa källor. Mayafolkets kalendrar verkar inte vara så exakta.

Samma undergångsstämning tycks prägla väderprognoserna de senaste veckorna. Snart kommer det in ett fruktansvärt oväder från Skottland enligt Aftonbladet. Nå, den som överlever undergången får se. Alternativt gör undergången som tågen, d.v.s. blir försenade när det kommer lite snö. Snöfallen är i princip rent lönsamma. Vi spar en massa pengar genom att inte behöva gå på gym. Och alla åkare och folk med traktorer tjänar sitt levebröd på att ploga och köra bort snön.

Vi har i alla fall själva grävt fram släpvagnen ur snödrivorna så att vi kan åka och handla byggvaror när den aktuella undergången har dragit förbi.

Slutligen önskar vi våra läsare God Jul och Gott Nytt År i ren protest mot undergångar av alla de slag.

Pippin som poserar kallar vi ”punkaren”. Han är orädd men protesterar lite ilsket när vi kommer för nära fågelrestaurangen som om han hävdar en viss äganderätt.