När vi kom tillbaka från Karlstad på söndagkvällen låg det ca. 30 cm snö och väntade på oss. Vi skottade lite provisoriskt så att bilen kunde köras in och sparade resten tills i dag, måndag. Då hade det kommit 10 cm till och det fortsatte snöa till lunchtid.

När det bara har kommit lite lätt snö brukar vi nöja oss med snösläde och skyffel. Det ger lagom och nyttig motion. Denna gång hade det kommit så mycket att vi fick ta fram snöslungan. Dessutom har kanterna blivit så höga att det är besvärligt att slänga upp snön.

Nu var det dags att röja av taket på carporten också. Snön är visserligen inte tung, men 75 cm väger nog en del, men det är fortfarande en bra bit kvar till Boverkets norm (BFS 2010:2, BKR 13, avsnitt 3:5)

Passade på att ta lite bilder och video av snöröjningen m.m.

Eftersom vårt bredband inte är så brett så lägger vi upp ganska lågupplösta filmer. Videokameran gör bättre ifrån sig.

Och ett litet PS. Har äntligen uppdaterat webbplatsen med resterande arbeten kring vedspisen.