Vintern håller oss fortfarande i sitt grepp så det blir inte så mycket byggarbete utfört. Har plockat undan en del möbler och golvbräder i sovrummet på övervåningen som förberedelse för uppreglingen av golvet (när det blir mildare). Det här är i och för sig ganska typiskt för hur vi arbetar, först måste vi flytta saker för att kunna jobba. Det tar en massa tid. Sen kan vi göra ett litet framsteg i bygget innan vi på nytt måste flytta samma eller andra saker fram eller tillbaka. Däremellan är det nödvändigt att som omväxling göra ett helt annat jobb som i sin tur kräver att vi flyttar på något som är i vägen…

Hå hå ja ja, som Joseph Heller skrev.

I dag har vi dock ägnat oss åt lite städning i den del av huset som vi bebor. Det hela är naturligtvis ett utslag av fåfänga eftersom vi hade bjudit in grannen på husesyn och fika. Det är trevligt att vara lite ”social” emellanåt. Och så fick vi tillfälle att skryta över hur duktiga vi är och få beröm över hur bra vi är.

Vi var lite sociala i går också. Besökte utställningen ”Oj det snöar” på Järnvägsmuseum i Gävle och åkte med ett gammaldags ångtåg fram och tillbaka till Gävle C.

Det blir inga bilder här denna gång, bara videon på ångtåget och bilder i Postvagnen. Får se om det kan bli några nästa gång.

Postvagnen

YouTube