Det är inte så ofta vi har med bilder utanför vår smala värld – bygget. Därför vill vi gärna förmedla att det finns annat att se än gipsskivor och tvåtumfyra.

Här är två supernostalgiska, vintage varuautomater i Järbo. Laddade med någorlunda moderna frestelser. Huruvida de fungerade kunde inte testas eftersom vi inte hade mynt varken av rätt valör eller i tillräcklig mängd. Men apparaterna såg tillförlitliga ut. Och miljön nog så autentisk.

Inte långt därifrån ligger kyrkan.

I övrigt inbjöd inte vädret till några vidare utflykter. Strilande regn.

För den som ännu inte fattat galoppen så är detta alltså bilder från Järbo i Dalsland. Vi har tagit en kort paus i byggandet och gjort en kort resa till släkt och vänner i landet. För att inte alltid behöva nöta på samma vägar och se samma vyer har vi försökt hitta lite alternativ. Så i stället för att bara välja E45 ner i Västra Götaland så har vi snirklat omkring på diverse småvägar i stället. Det är faktiskt riktigt trevligt.

Och nu har vi kommit tillbaka till bygget med förnyade krafter!

För den som vill utforska denna ort mera ges några länkar:
Wikipedia
Skolan
Allhem

Blomgalleriet har uppdaterats med några bilder.