Vi har köpt till ett stycke mark som gränsar till vår tomt. Det är den åkermark som under många år använts för bete till olika djur; getter, får och kor. Marken ingick i den fastighet som vår tomt avstyckades ifrån 1975. Resten av denna, eller egentligen huvuddelen, som är enbart skogsmark, kommer också att säljas.

Det har tagit sin rundliga tid. I mars kom vi överens med säljaren och nu är det klart. Men övertagande har gått lite successivt. Vi har defacto disponerat området ganska länge. Men nu får vi också bestämma över det.

I dag fällde vi några träd för att i Strindbergsk anda få luft och ljus för det växthus som vi planerar. Till våren kommer vi förhoppningsvis ha cirka 25 kvadratmeter under plast för utökad odling. Grishagen ska besås och planteras med allehanda nya grödor.

Nu väntar mer arbete med röjning av skog på den nya marken.

Ett PS:
Naturligtvis ska djuren fortsätta att gå här! Också! Vi lånar ett litet hörn.