Ser att det blivit lite glest med inlägg nu; det har inte varit så mycket byggarbeten på senaste tiden. Men så ringde snickar’n och sa att på tisdag kommer vi, kan ni köra hem ställningen till dess? Det är alltså fasadbräderna som ska upp. Sista etappen.

Så det var bara att köra hem en massa spiror och bommar och grindar från förrådet. Det är tunga Haki-ställningar det här så det blev flera lass och en massa kånkande.

Men på tisdag morgon körde dom igång och vår roll var som vanligt hantlangning; bära fram bräder, såga till, måla nederändarna, och förövrigt fixa kaffe.

Det går undan i rasande fart. På fredagkvällen har vi kommit till sista sidan och vi får i hemläxa till på måndag att kapa färdigt resterande bräder.

Lördagen är en underbar höstdag och alla resterande bräder kapas och sorteras upp i högar efter längd. Men hur vi än räknar så fattas det cirka ett dussin bräder. Det är naturligtvis så att vi beställt för lite, men det är väl lätt ordnat.

Utöver det så fattas det mesta av fönsterfodren och alla knutbräder. Det spar vi till våren så vi kan hålla liv i husbloggen ett tag till.