Har en längre tid retat mig på den äldsta sladdlösa borrmaskinen/skruvdragaren. Den måste vara över 10 år gammal och batteriet har inte åldrats med behag. Nu har den sämre ork än jag själv. Men maskiner kan bytas. Nema problema!

Så nu står jag här med en sprillans ny skruvdragare! Jättekul med nya maskiner, det är det bästa jag vet. Och det är en jädra kraft i den här! Maskinen är liten så den går ner i fickan och batteriet är kanske bara en tredjedel av det i den gamla.

Sen får jag väl erkänna att jag har undanhållit er några andra nyinköp som gjorts under byggtiden. Man måste ha riktiga verktyg för att bygga. Jobbet blir mycket roligare och det går mycket fortare också. Men med alla laddningsbara maskiner blir det ett stort antal laddare. För det är ju helt olika batterier i varenda grej! Och laddarna är inte sladdlösa.

Slutligen får jag väl också erkänna att det var ”extrapris” på den nya maskinen och sådant är svårt att motstå.