Vi börjar sätta fart på vårens arbeten. På tisdag var vi på byggvaruhuset och beställde nya fönster till övervåningen. De befintliga låga fönstren på långsidorna har inte bedömts användbara. Först och främst är de olika och sen räcker de inte till. Vi behöver 5 st. Likadana. Så det får bli nytillverkade. Av standardmodell.

Sen ringde Dalfors Snickeri och meddelade att karmar till romboidfönstren som ska sitta i gavelspetsarna är klara. Och där har vi beställt nya verandafönster också. De som ska sitta på övre verandan. Nu rullar det på! Till sommaren hoppas vi kunna se ut genom nya rutor där uppe.

Vårt nya husdjur har avlagt ett besök hos veterinären. Det finns en sådan här i Järbo. Öronen behövde lite medicin mot öronskabb som inte är så ovanligt hos katter. Samtidigt blev det en vaccination mot kattpest.

Han verkar snabbt ha hämtat sig från den ovanliga utflykten och återgått till normala vanor. Han ligger i fåtöljen och sover och är lika intresserad av Melodifestivalen som vi är. smiley

PS.
Det är inget fel på humöret på katten efter några dagar, klicka här!