Det har varit vintertemperaturer i veckan så vi har stannat inomhus och pysslat. Ja, förutom att hämta in ved, förstås.

Vi har försökt få vinterträdgården klar. Det är en del saker som vi inte hann med före golvläggningen och det har inneburit att värmen har läckt ut i små springor här och var, vilket har märkts på elmätaren som blinkat hysteriskt. Rummet värms ju upp med en elvärmefläkt tillsvidare.

Nu hanns inte allt med innan vi gjorde en liten paus och besökte Uppsala. Under tiden sjönk temperaturen ytterligare och natten till i dag var den nere på -28 grader.

I dag har vi monterat det senaste tillskottet i vårt belysningsgalleri (eller vad man ska kalla det) – ännu ett LED-experiment. Under badkarskanten har vi satt en böjlig list, inköpt på Clas Ohlsson. Funderade länge på hur man skulle få dit den, men den enkla lösningen blev att helt sonika vända karet uppochned. Medföljande klammer limmades fast med smältlim – voilà!

Det ser nästan ut som om hela badkaret lyser!

PS.
Titta gärna in på Järboportalen på Facebook och www.jarbo.biz.