Vi har gått in i november och det har varit mest grått hela veckan. Samtidigt har temperaturen hållit sig en bra bit över nollan så vi har kunnat fortsätta med de utvändiga arbetena. Panelen på södra gaveln har kommit på plats, liksom den resterande delen av verandan. Det är inte utan att vi känner oss ganska stolta och nöjda! Visserligen går det inte så fort, men det blir noggrannt och välgjort.

Här syns både verandan och en liten del av södra gaveln. Mellanliggande del kommer senare liksom alla foder och lister.

Hösten är studiecirklarnas tid. En liten kurs i historiska kartor är väl inte fel för den som vill grotta lite i sin nya hembygd. Här finns en skatt som numera är lättillgänglig via Internet.

Bo&Gro fick en stororder från Borlänge. En stor elhäll med diverse tillbehör för bakning levererades på ort och ställe i torsdags. Varför inte då göra en utflykt till Leksand för inköp av en laddning hårdbröd direkt från spisbrödsfabriken? Eftersom Insjön passeras passar det bra att stanna till vid Clas Ohlsons butik och skaffa lite nya grejer.

Den senaste katalogen innehåller mycket godis. Det finns faktiskt fortfarande verktyg som jag inte har!