Tänkte skriva något om höstfärger, men det har just inte blivit något av det än. Björkarna gulnar så smått, rönnbären hänger i stora klasar. Blir det åter en vargavinter? Men luften är ännu varm. Det är brittsommar. Och det tackar vi för! Här målas för fullt. Vi måste se till att lister och takfotsbräder är klara inför takomläggningen.

Men vi unnade oss en kort paus i arbetet i går och åkte till Kungsberget och kollade på NM i Downhill. Där åker man nerför branterna på cykel(!) i rasande fart bland stockar och sten. Passade på att prova finesserna på nya kameran och några bilder duger kanske att titta på. Själva föredrar vi att ta oss fram i skogen på lite lugnare sätt.

Övriga utvalda bilder finns på Järboportalen i Facebook. Vi tycker ni ska gilla den.

Jo, pumpreparatören kom på tisdag! Så nu flödar vattnet igen. Men vi kan inte tvätta i alla fall för tvättmaskinen har gått sönder.