Så här i slutet på veckan får man väl konstatera att det inte blev så mycket byggarbete nu heller. Och vintern gjorde ännu ett försök att sätta käppar i hjulet. Men nu har vi i alla fall börjat på övervåningen. Det syns emellertid inte på bilden.

Vi har gjort ett besök på Åttersta Såg och lagt in en preliminär beställning på ytterpanel med mera till fasaden. Vi hade ”tänkt ut” en massa saker om hur vi vill ha det, men efter en lång diskussion med Kent så blev det lite ändringar i tankegångarna. Ändringar som ännu inte är riktigt färdigtänkta.

På Åttersta Såg säljer dom inte bara ”virke” utan även kunskap. Man är specialiserad på byggnadsvård och har ett brett sortiment av ytterpanel, golv och listverk. Och det är Kents favoritämne.

Resultatet av detta besök är inte helt klart, men nu går datorn varm med ritande. Vi ska presentara det för er sen. I dag gjorde vi ett studiebesök vid Kents eget bygge – mycket intressant.

Dagsmejan har haft viss inverkan på snön på vedbodtaket. Hittills har den legat kvar tack vare snörasskydden. Nu ligger både snö och skydd på backen.