Delprojekten påbörjas inte bara. En del av dem avslutas också! Grunden för uterummet/vinterträdgården har nu gjutits. D.v.s. det är betong vi talar om (förstås). Vid samma tillfälle göts fundamentet för yttertrappan vid verandan. Summa 2,5 kubikmeter kletig, tung massa att vibrera ner i formarna. Men det gick bra. Betong är mitt favoritmaterial – näst trä.

Överst form och armering, betongutläggning. Nederst vibrering och brädrivning (som ska följas av stålglättning).

Så äntligen! Nu kan vi fortsätta med delprojekten yttertrappa och vinterträdgård – såsmåningom. Om man avgränsar delprojekten så blir dom fortare färdiga. Här är det redan invigning på det nygjutna golvet. Resten får ni tänka er.

Men nu något hel annat.

Vi har även hunnit med lite ledighet. Vi gjorde ett besök i närbelägna Wij Trädgårdar. Det presenteras i ett nytt bildgalleri. Mycket njutning för ögat.

Njutningen består även av en lyxig lunch vid havet. På restaurangen Axmar Brygga.

Åsså har det poppat upp lite kantareller i markerna. Klar njutning. Tomater plockar vi närodlat på Gustavsängs trädgård i Storvik. Njutning både att plocka och äta. Så smakar inte tomater i snabbköpet!

Avsnittet Länkar uppdaterat.