Först en dag i Karlstad och sen åter till Järbo igen.

På onsdag kom ”rörmokaren” med värmepannan som skulle ner i källaren. Han var lite bekymrad först för att det var trångt men med två tunglyftare (inte tyngd-dito) gick det på en kvart. Jag behövde bara fotografera.

Rörstråket i pannrummet och fördelningen av tappvatten byggde han iordning på en förmiddag. Presskopplingar och PEX är en välsignelse.

Nästa delprojekt har påbörjats: rivningen av toaletten på övervåningen. Väggarna var fyllda av spån, dammande sågspån. Dammet lägger sig på allt; på den som river, i näsan, i håret och överallt i rummet.

Nu har byggherren slitit ut alla arbetskläder så det var dags för en inköpsrunda. Det blev bland annat ett par svarta med röda sömmar. Dom får jag bara ha på söndagar. För säkerhetsskull blev det ett par vanliga blåbyxor också.

Medan vi ändå var i farten köpte vi strumpor och lite annat för mer normal ekipering. T.ex. varsin skjorta av bambu. ?? Just de’ – bambu! Se själva.