B&B, alltså Bed & Breakfast har varit veckans tema. Vi har haft gäster nästan hela veckan. Trots den primitiva miljön med pågående ombyggnader och annat. Men ”upplevelser” är ju trenden. Och dit kanske hör att bo på en byggplats och även hjälpa till lite. Här får gästerna även plocka sin mat i skogen (hjortron, blåbär, svamp) och i landet (sallad, potatis, kryddörter m.m.) och t.o.m. laga den själva när vi inte hinner med. Får väl se om dom kommer igen nästa år (gästerna alltså).

Vi har i alla fall trivts med att få lite mat- och pratsällskap. Och byggverksamheten har inte stått stilla ändå.

På tisdag kom flytspacklaren (Engströms Måleri – se länkar). Golvet i relaxavdelningen skulle avjämnas för läggning av klinker. För att inte trötta er med beskrivningar visas bilder nedan.

Projekt utedass är nästan klart. Bara att sätta dit burken och slangen så är det färdigt för test. Skitbra kan man nog säga. Men lite målning och andra dekorationer ska till.