Nu äntligen har vi på allvar hunnit ta itu med våra flyttkartonger på logen. De har ju stått där sedan vi flyttade hit 2008. Då höll vi ju på med bygget för fullt och hade varken tid eller plats att packa upp bohaget från Uppsala. Och sen har det alltid kommit till något annat med högre prioritet än flyttkartongerna. Vi har inte heller känt att vi behöver några speciella saker efter som vi under åren haft dubbla uppsättningar av det mesta.

Men nu måste vi faktiskt sätta igång. Planen är att plocka ut allt som vi inte behöver och sälja på loppis i sommar. Passande nog har vädret varit lite ostadigt så inomhusarbete har passat bra.

Men några saker har vi faktiskt undrat över: Några vinterkläder har varit ”försvunna” och ett antal hyllor till skänken i köket har vi letat efter. I dag dök de upp. Eller rättare sagt, vi dök ner i ett antal kartonger och där hittades de försvunna objekten.

En del andra överraskningar fick vi också. Saker som vi hade glömt bort att vi hade återfanns.

Men det är faktiskt inte helt lätt att skiljas från många av de ting som samlats på hyllor och i skåp och lådor. Frågan är om det är någon annan som vill ha dem?