Nu äntligen är all pärlspont uppsatt på verandorna! (Bara hallen kvar.) Och det gick alldeles precis jämnt upp. Jo, det blev en hel massa stumpar över men i olika bredder och tjocklekar som alls inte passar ihop. Alla stumparna ska bli blomlådor eller något annat kreativt. Och dom allra minsta eldar vi upp i vedspisen.

På verandan var det varmt och gott i solskenet även om temperaturen ute inte höll så många plusgrader.

Och så börjar fönstren bli klara också. Att måla 9 fönsterbågar med tre strykningar är faktiskt ganska så träligt. Och med två olika kulörer; vit och grön. Det är linoljefärg som ska torka minst 3-4 dagar mellan strykningarna så det tar sin tid dessutom.

Jo, pärlsponten ska målas på plats också. Den är ännu bara grundad.

Och snart levereras 5 nya fönster med vardera 2 kopplade bågar. Plus 1 med 1 kopplad båge!