I måndags ringde snickar’n och sa att ”nu kan jag komma!” Så det blev väldig fart på oss att få hit leverans på gipsskivor m.m. Vi var lite oroliga för bilen från XL-Bygg eftersom infarten mest liknade en iskana, men med några hinkar sand blev den farbar. Så låg hux flux ½ ton gipsskivor på övervåningen. Och sen kom snickar’n och så satt dom vips i taket i stället! Snart dags för gäster på övervåningen med andra ord.

Leo har fått lust att gå ut i det vackra vårvädret och passar på att bekanta sig med omgivningarna. Äppelträdet med fågelmatarna är väldigt intressant att utforska. Upp går lätt, men det är besvärligare att klättra ned.

Märkte ni att vi har hoppat över en vecka i bloggen? Hann inte med helt enkelt!

Det finns uppdateringar på Järboportalen på Fäjsbook och aktuella bilder från Kungsberget på www.jarbo.biz.