Arbetet med förberedelser för att isolera vindsbjälklaget har tagit en hel del tid. Det är mycket pyssel och pusslande med reglar och bräder, isolerskivor och osb-skivor av olika mått hela tiden och det är inte riktigt klart än.

Men nu har vi tagit itu med stommen till loftet i allrummet. Det var nödvändigt för att få undan brädtraven på golvet och kunna flytta ställningen till den södra väggen. Som vanligt är det logistiken med material som är en viktig faktor för i vilken ordning arbetena måste göras.

Här några bilder från de högre regionerna i huset.

Julmarknaden i Järbo har ägt rum i dag. Se på jarbo.biz.

Nästan alla julklappar är inköpta redan. Därför kommer vi inte att bidra i statistiken över den s.k. julhandeln och hur som helst så har vi inte heller slagit något personligt rekord vad avser beloppet.

Vad önskar vi oss själva då? Enkelt, en eller två askrakor av mindre modell. De behövs för att kunna sköta våra spisar och kaminer.

Utomhusgranen har fått belysningen uppsatt och det är mindre än en månad till julafton.