Ibland undrar vi varför det inte tycks bli något gjort fast vi jobbar jämt, 7 dagar i veckan, från morgon till kväll. Men den här veckan finns förklaringar. Veckan började med en extra påskhelgdag och då tog vi en tur till Uppsala och jobbade lite i en annan trädgård. Sen var det det årliga tandläkarbesöket och lite lite annat också som ett födelsedagsfirande i slutet av veckan.

Men vi har hunnit med att tömma kompostbehållaren och lägga ut på trädgårdslandet. Om man skulle döma av de identifierbara resterna i komposten så har vi levt av en föda bestående av ägg och avocado. Så är det inte, men dessa delar har väl längre nedbrytningstid än potatisskalen.

Vi har även fraktat hem 100 kvadratmeter fasadpanel från Åttersta såg. Det är cirka 1,5 ton. Nu ligger bräderna prydligt travade i väntan på att bli faluröda.

Med tanke på kommande fikapauser under sommarens arbeten har vi lagt ett provisoriskt trädäck av överblivna golvbräder på altanen. Men Valborgsbrasan eldades inomhus i kaminen för det var snö i luften och trädgårdsmöblerna står där tomma.