Elektrikern har varit här och gjort ett ”ryck”. D.v.s. vi har samlat ihop ett antal olika saker som behöver kopplas ihop. Teknikrummet, toalett och dusch, köksbelysningen och lite till. Då ringer vi och så kommer han. Ja, inte på stört så där utan vi bestämmer en tid och då kommer han kl 7 på morron. Men om det har blivit strul i ”berget” eller på Cibes då ringer han och ändrar.

Hur som helst så kom han i tisdags. Och äntligen fick vi ljus i duschen och toaletten. Våra förberedelser inför detta var att göra i ordning spegeln. Som ni förstår är det inte vilken spegel som helst! Vi har monterat belysning som sitter bakom på den ram som håller spegeln. Ljuset kommer från LED-stripar.

Det är en förklaring till den ganska djupa ramen, 60 mm, eftersom ljuskällorna kräver en transformator som nu göms i ramen, bakom spegeln.

Vi har ju lovat er (tror jag?) en komplett gajdning om LED. En alldeles särskild webbsisda om våra erfarenheter har nu publicerats på vår webb.

Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som LEDast i landet är?

För att det inte ska bli för ensidigt tekniskt så avslutas med en blomma. En ”vanlig” blomma. Ja, nu var jag bara elak mot vissa politiker som har glappat på Gotland.

En större bild ur en annan vinkel finns här.