Ni har säkert alla glömt bort bildgåtan? Här är svaret. Bredvid spishällen tycker vi att det behövs någonting att ställa kastruller på när man behöver dra dem åt sida.

Så här har vi löst problemet. D.v.s. idén har vi knyckt från Tinas matprogram som gick i teve för många år sen. Vi har borrat 77 hål i bänkskivan. Där har vi stoppat ner lika många rostfria vagnsbultar, ø8 mm. För att skydda mot fukt har hålen fyllts med silikon, d.v.s. fogmassa, innan bultarna tryckts ned.

Rostfria vagnsbultar finns på Clas Ohlson – var annars!

Det finns snygga grytgaller på IKEA – lösa. Men det är ju ingen sport. Fast vi har ett sån’t också.

Vi har fortsatt med spiskåpan. Utanpå mineritskivorna sätter vi fast siporexblock med kakelfix. Siporexen ska sedan putsas, liksom tegelfrisen och målas i den matta vita färgen. Vänta bara! Det kommer att bli snyggt.

Dusch och wc ska färdigställas också. Efter plattsättningen gör vi innertaket. Egentligen helt i bakvänd ordning, men det har sina orsaker. Och förhoppningsvis kan rörmokaren komma nästa vecka och montera tvättställ, wc och dusch.

Och så blev det en bonusbild från i morse. Snön på taket är på väg utför. Den gliiiiider så sakteliga. Undrar hur långt den kan sticka ut innan den faller? Då bör man inte vara därunder.

Och en bonusistapp till.