Ännu en intensiv vecka på bygget. Plattsättaren satte igång nere i relaxavdelningen i källaren. Allt blev inte klart denna vecka – fortsättning följer. Det känns spännande att se hur rummet växer fram. Det blir helt annorlunda än när man enbart har de grå betong- och putsytorna. Nu kan vi snart ställa dit badkaret! Bara champagnehyllan blir kaklad också.

Elektrikern har också varit här en dag och kopplat in värmepannan. Det är september och nätterna är redan svala. Ett par ton pellets ska beställas så vi är redo för vintern!

Själva har vi nu blivit färdiga med övre toaletten – ja, så när som på att sista skivan för installationsschaktet inte kan sättas dit än.

Veckans rubrik syftar på det svartmålade golvet i toan och dito tak i relaxen. Det sistnämnda ska såsmåningom få belysning i form av fiberljus, en ”stjärnhimmel”. Det ni!!

Dessa bilder är tagna med det nya objektivet, ett vidvinkelzoom 10-22 mm. Det kommer att bli mer bilder med det. Vinkeln är superwide som ni kanske ser. Man får dra in magen.

Potatisen är med omfattande hjälp på väg upp ur jorden för lagring i matkällaren. Också en förberedelse inför den långa vintern.

Mer bilder på hemsidan.

PS.
Tapeten på toan ser ut så här – se även kommentaren. Den är så vacker så det är stor risk att man blir sittande där.